Földesi Ádám

Földesi Ádám vagyok, a Földesi Dobiskola vezető tanára. 2009-ben diplomáztam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-tanszakán. Több, mint 15 éve tanítok rendszeresen, és túl vagyok több ezer tanítási órán.  Kiskorom óta foglalkozom zenéléssel, és az évek alatt számos zenekarban játszottam, különböző stílusokban, így ebben is nagy gyakorlattal rendelkezem.

Az évek alatt számos saját kötetet írtam, különböző témákban, amik jól átfogják a dobolás egész témakörét. Igazán jól tudok segíteni bárkinek, aki a dobolás iránt érdeklődik, legyen teljesen kezdő, haladó, vagy profi, óvodás, iskolás vagy felnőtt.

A Földesi Dobiskolában az oktatás mindig professzionális és személyre szabott.

Két fő célom van a tanítással. Az első, hogy aki hozzám jár dobolni, mindig jól érezze magát, és örömét lelje abban, amit épp csinálunk. A másik, hogy közben észrevétlenül megtanuljon dobolni.
Tehát az oktatás nem berögzült, konzervatív, hanem egy nagyon színvonalas, profi tevékenység, és közben igazán jó hangulatú is, így mindenki örömét leli benne.

Számos sikert tudhatunk magunkénak, amelyekből néhány megtalálható a weboldalon is. A képekből is jól látszik, hogy nemtől, korosztálytól vagy képzettségtől függetlenül, minden érdeklődőnek tudunk segíteni.

A Földesi Dobiskola nagy gyakorlattal rendelkezik minden téren, ezért ha kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal, és gyere el egy próbaórára!

Írj nekem üzenetet!

Doboktatót keresel?

+36 70 282 7128