Doboktatás profiknak

A zenélés nem csupán egy munka, a legtöbbünk számára ez hivatás

Az életben gyakorlatilag minden területen van a kezdő, van, aki már haladóbb, és vannak a profik. Valójában sohasem szabad abbahagyni valaminek a tanulását, fejlesztését, különösen, amikor még nem vagyunk profi szinten.

Amikor valamihez igazán magas szinten értünk, már csak ez önmagában is nagyon felemelő. A másik, hogy sok tekintetben visszaköszön. Ilyenkor már nem csak a saját magunk szórakoztatására zenélünk, és valójában közel sem ingyen. A „profi” egyik meghatározása, „az, aki pénzt kap azért, amit csinál”.

Biztosan mindenki úgy kezdte, hogy vett egy hangszert, vagy kiskorában eljárt a helyi zeneiskolába. Aztán ahogy teltek az évek, rájött, hogy szereti azt, amit csinál, és egyre ügyesebbé vált. Lett egy hobbi zenekaruk, túl voltak néhány fellépésen, akár kiadtak egy-két lemezt is, majd érezte, hogy valahogy, valaminek jönnie kell.

Ezt úgy hívják, hogy profizmus. Amikor már finoman fogalmazva, nem csak a magunk szórakoztatására, például hobbiból zenélünk, hanem ez a hivatásunk.

Mint minden, a zenélés, és a dobolás is egy hivatás, egy „szakma”. Ugyanúgy tanítják egyetemen, mint bármi mást. Ha valaki szeretne hivatásként foglalkozni a dobolással, vagy már képzett, profi dobos, és szeretné továbbfejleszteni a tudását, szeretne megismerkedni a legújabb technikákkal, eszközökkel, a Földesi Dobiskola ekkor is hatékony segítséget jelent.

Iskolánkat már felkeresték olyanok is, akik 30 éve a pályán vannak, és 20 éve dobolnak Magyarország egyik leghíresebb Rock-zenekarában.

Ez nem véletlen.

Ha valaki szeretne tényleg profivá válni, vagy felkészítést szeretne valamelyik iskola, például a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem felvételiére, tudunk segíteni. A Földesi Dobiskola ebben is nagy tapasztalattal rendelkezik.

 

Tökéletesítsd tudásod a Földesi Dobiskolában!

A profi dobos egyik ismérve, hogy soha nem gondolja, hogy már mindent tud, folyamatosan tanul, hogy jobb és jobb lehessen.
Ha Te is szeretnéd fejleszteni a zenei tudásod és tökéletesíteni a technikád, töltsd ki ezt az űrlapot, és felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az oktatás részleteit!

Ezért fontos, hogy olyan elérhetőségeket adj meg, amiken biztosan elérlek!

Doboktatót keresel?

+36 70 282 7128